Агнешки Каетъ Кебап

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
3723k6
Агнешки Каетъ Кебап2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
135 мин.
Порции
4
"Ще трябва да изчакате известно време преди да си хапнете от агнешкия Каетъ Кебап, но ви уверяваме, че ще си струва"

Необходими Продукти

  • агнешка плешка
  • лук - 5 - 6 глави
  • магданоз - 1 китка
  • сол
  • черен пипер
  • бахар - счукан
  • масло - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешката плешка нарежете на много дребни парченца. Върху месото добавете нарязания ситно лук и магданоз.

Овкусете със сол и пипер, добавете счукан бахар на око. Залейте с лъжица масло и разбъркайте много добре.

Вземете хартия за готвене и обвийте така приготвената смес хубаво, завържете с канап и сложете да се пече за 2 часа във фурна без вода.

При поднасяне извадете кебапа от хартията.

Агнешкият Каетъ Кебап е готов.

Рецептата е от книгата Деветстотинъ деветдесетъ и деветь най-нови и изпитани готварски рецепти, 1940 г.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: