Начин на приготвяне
Обезкостете месото и го нарежете на средно големи парчета. Измийте ги, подсушете ги и ги запържете в силно загрята мазнина, смес от масло и олио. Когато месото побелее, добавете нарязаните пресни гъби и задушавайте 30 минути на умерен огън под похлупак.
Сложете наситнения лук и задушавайте още 15 минути. Налейте в ястието 1 л. бульон и задушавайте до омекване на месото. Прибавете и ситно нарязания пресен чесън, сол и черен пипер на вкус и половината от магданоза.
Задушете още 7-8 минути и прехвърлете в дълбок огнеупорен съд. Залейте със смес от разбитото кисело мляко, яйцата и брашното и запечете за 30 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Преди поднасяне поръсете с остатъка от магданоза.