Агнешки тас кебап

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Агнешки тас кебап1 / 2
08/01/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
80 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
170 мин.
Порции
6
"Обещаваме, че ще е много вкусно, а вие обещайте да си сипете не повече от две порции, за да може и другите да го опитат"

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • лук - 2 глави
  • масло - 150 г
  • домати - 4 бр.
  • бахар - 4 зърна
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на студено 1 час.

Месото се запържва в маслото и когато порозовее, се добавят обелените и настъргани домати. Добавя се 1 чаша топла вода и ястието се оставя да къкри на бавен огън, докато се сгъсти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
41
32
20
10
Дай твоята оценка: