Пилешки гърди с кашкавал и домати

Джемиле ЧешлиеваДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф748308266
19/08/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 141
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се разфасоват на 4 равни парчета, които се поръсват със сол и черен пипер на вкус.

Всяко парче се разрязва по средата като хлебче за сандвич, но не до дъното. Всяко от тях се пълни с рендосан кашкавал. В подходяща тавичка се загрява олио.

Пълнените пилешки гърди първо се овалват в брашно, после в разбитите яйца и накрая в галета.

Пържат се до златиста коричка и от двете страни. После към тях се добавят предварително обелени и рендосани домати. Отгоре се поръсват с останалия кашкавал.

Запържват се така за около 2-3 минути и тавата се прехвърля във загрята фурна до хрупкав загар на кашкавала.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар