Начин на приготвяне
Във форма се поставя хартия за печене на дъното.
Маслото се разтопява в тенджерка и се сваля от огъня. Към него се добавят захарта и какаото. Разбърква се хубаво, докато се получи еднородна смес. Когато това е готово, добавяме 2 от яйцата.
Добавят се едно по едно и след всяко яйце се разбърква до хомогенност. Накрая се добавя брашното и тестото се разбърква.
Получената смес се изсипва в тавичката за торти.
В отделен съд разбъркваме третото яйце с 3 с.л. захар. Добавя се и маскарпонето и се бърка, докато се получи гладка смес.
С лъжица сипваме от тази смес върху другата. С шиш или друго подходящо нашарваме, за да се получи мраморният ефект.
Сладкишът се пече в предварително загрята фурна около 40-45 минути.
Нарязва се на квадратчета и се поднася.