Начин на приготвяне
Изрезките се срязват на средно големи парчета, малките се оставят цели.
Почистен лук се нарязва на полумесеци, червени чушки, нарязани на ленти.
В тиган се загрява олио, месото се поръсва със сол и черен пипер и запържваме от двете страни до златисто.
Добавя се нарязаните лук и червени чушки, разбъркват се и оставяме за 2-3 минути да омекнат. Прибавя се червен пушен пипер, сипваме бяло вино и малко вода.
Разбъркваме и поръсваме с подправки на вкус. Готви се на тих огън до готовност на месото и зеленчуците.
Малко преди края сипваме нарязаното топено сирене и всичко се смесва добре, докато сиренето се разтопи и остане почти на мазнина.
Бързо и вкусно в любимото тиганче!