Миди с яйчна панировка

Станислава АрмяноваСтанислава АрмяноваИноватор361363661
21/08/2018
"Топ деликатес за лятото - миди в хрупкава панировка, които са хапнете с много бира "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 121
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мидите се почистват от пясъка и се измиват. Заливат се с прясното мляко и се оставят да се накиснат за 2-3 часа в хладилник.

След това време се изваждат и се отцеждат. Посоляват се.

Всяка една се овалва в брашно, потапя се в яйце и накрая се овалва в галета.

Пържат се в нагорещено олио. След като са готови, се оставят на хартия, да се отцедят.

Гарнират се с лимон.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар