Курбан по Грудовски

29/08/2018
Rositsa Ivanova
отRositsa IvanovaДарт Вейдър36687018
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо391
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • овнешко месо - 1.2 - 1.3 кг с кости
  • карантии - 500 г овчи
  • краве масло - 50 г
  • черен пипер - 3 г
  • люти чушки - 50 г
  • оцет - 50 г
  • сол - 30 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Най-добре овнешкото да е от угоено животно. Нарежете го на порционни парчета и залейте със студена вода

Сложете го да се вари и отпенвайте.

Измитите овчи карантии също сварете до омекване, нарежете ги и ги добавете към месото.

Нарежете нарязаните на 2 по дължина люти чушки и подправките.

При поднасяне на слагайте в порцията чушките.

Рецептата е от Бургаския край.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар