Бистър курбан

Бистър курбан
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"Курбан, както се прави - бистър и вкусен"

Необходими Продукти

  • овче месо - 500 г
  • сол
  • черен пипер
  • вода
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете овчето месо на подходящи парченца и го сварете с 1.5 л. вода в херметическа тенджера за около 30-40 мин.

Готовото месо обезкостете и прехвърлете в друг съд. Добавете прецедения бульон.

Овкусете със сол и черен пипер и заварете още 5 мин.

Сервирайте курбана горещ.

Бистрият курбан е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
и ние го правим само,че в голям казан и на огън :)) върви с бира и чесън :))))))))
21.02.2016 20:06
6