Сборджийска чорба

05/09/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 063
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме дреболиите на ситни парчета и ги слагаме в студена вода. Поставяме на котлона като добавяме и сол.

Оставяме да врат като от време на време премахваме пяната. Нарязваме на ситно лука и го прибавяме както и моркова.

Врат до омекване и след това поставяме и измития ориз и чубрицата. Ако искаме можем да добавим и олио.

Оставяме така за още около 20 минути и премахваме от котлона. Сервираме чорбата докато е още топла.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар