Свеж таратор с пресни орехи и шарлан

Илиана ПървановаИлиана Първанова
Мастър Шеф
802
4k
4k
1k
4
07/09/2018
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо449
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме киселото мляко в кофичката, за да не е на бучки. В дълбок съд сипваме млякото и прибавяме настърганата краставица.

Овкусяваме с хималайската сол, шарлана и домашния ябълков оцет. Добавяме и копър връхчетата. Разбъркваме всичко заедно и постепенно сипваме водата!

Разпределяме таратора в 3 порции и поръсваме с на ситно нарязаните пресни орехи! Свежо и приятно за лятото!

Керамична купичка от троянска керамика - 15см-6%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Керамична купичка от троянска керамика - 15см
5.20 лв.
4.90 лв.
Виж ››

Специално за онези, които обичат народните мотиви - многофункционална и удобна керамична купичка с троянски шарки.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар