Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Топеница с червени чушки

Топеница с червени чушки

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
1k12k3k8k12
Топеница с червени чушки3 / 3
11/09/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Ама топвайте си, не се притеснявайте, нали затова сме приготвили тази невероятно топеница с червени чушки"

Необходими Продукти

  • червени чушки - 5 - 6 бр.
  • чесън - 3 скилидки
  • извара - 200 г
  • кисело мляко - 100 г
  • сол
  • копър - 3 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се изпичат, обелват се и се почистват от дръжките и семките.

Почистените чушки се нарязват на парчета и поставят в блендер.

Към тях се прибавят обелените скилидки чесън, изварата, киселото мляко и сол на вкус.

С помощта на блендера всички продукти се смилат на дребно.

Накрая се прибавя ситно нарязаният копър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: