Розов таратор с цвекло

Храна за ДушатаХрана за ДушатаДарт Вейдър384111
11/09/2018
"Ех, какво знаем ние за правенето на таратор .... ами всичко "
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо472
  • Преглеждания за месеца22
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Видео Рецепта

Начин на приготвяне

Нарежете краставицата на ленти с помощта на белачка. Сложете я в купа и я овкусете със сол и зехтин.

Запечете орехите в тиган, след което ги накълцайте на ситно. Добавете изпечените ядки и ситно нарязания чесън към краставицата и разбъркайте.

Обелете и нарежете цвеклото на дребно. Пасирайте го и отцедете сока от него. Смесете киселото мляко със сока от цвекло.

Изсипете сместа в подходяща чиния, подредете краставиците отгоре и поръсете със зехтин.

Нарежете копъра на ситно, декорирайте и сервирайте таратора.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар