Начин на приготвяне
В дълбока тенджера, слагаме водата да заври. Прибавяме шарлана и хималайската сол. След това бавно и постепенно сипваме царевичния грис (качамака), като усилено разбъркваме с телена бъркалка и се стараем да не стане на бучки.
След като прибавим по този начин всичкия качамак, започваме плавно и непрестанно да разбъркваме, докато се свари.
След като е готов, го разпределяме в 3 порции и го оставяме леко да изстива.
През това време сваряваме отделно 3 яйца. Махаме черупките им и ги нарязваме на средно ситни кубченца.
Поръсваме граха от буркан и нарязаните яйца и натрошеното сирене.
Добавяме пожелание зеленчукова разядка или песто.
Украсяваме с маслини и поднасяме това красиво ястие.
Чудно Вкусно!