Начин на приготвяне
За глазурата:
Смесете меда, горчицата, зеленото къри и сладкото чили. Овкусете сместа със сол, сок от 1/2 лайм, 2-3 с.л. зехтин и разбъркайте.
За свинското:
Нарежете свинското месо на тънки жулиени. Овкусете със сол и запържете в силно загрят тиган с олио. Добавете вътре нарязани на ситно лука и чесъна.
Когато зеленчуците омекнат, залейте с глазурата. Оставете ястието да се задуши за няколко минути.
За гарнитурата:
В загрят сух тиган сложете семената от фенел. След като се запекат, добавете 2 с.л. олио и сложете вътре броколите. Овкусете с щипка сол и добавете черния сусам. Гответе за кратко броколите, за да останат хрупкави отвътре.
Сервирайте глазираното свинско с готовите броколи.