Начин на приготвяне
Бутчетата се слагат в купа, поливат се със сок от един лимон и лъжица сол и се оставят настрани в продължение на половин час, след това се измиват добре с вода.
В тенджера на средна температура и без масло сложете лука, докато започне да се задушава. Добавете олио и задушавайте за 15 минути. Добавете сместа от подправките и малко вода и гответе за още 15 минути до получаване на пикантен червен сос.
Добавете пилешките бутчета и гответе на средна температура със затворен капак в продължение на десет минути. От време на време се разбъркват.
След 10 минути добавете вода, за да покриете пилето, и готвите още 10 минути.
Накрая добавете останалите подправки и яйцата и намалете температурата на готвене и гответе за още 15 минути.
Подправете по вкус и сервирайте горещо.
Ястието приготвено по този начин, се получава леко пикантно.