Начин на приготвяне
Нарежете плешката на по-дебели пържоли, не ги чукайте, а с нож направете разрези. В купа разбъркайте соевия сос, захарта, пикантината и олио, хубаво омесете пържолите и ги оставете да се мариноват за час-два.
Нарежете картофите и морковите на кръгчета, а лука - на ивици, тях също омесете в купа със зеленчуковата подправка, чубрица, червен, черен пипер и олио.
Вземете тава, намажете с олио и подредете ред картофи с моркови, пържолите и отгоре, ако искате отново картофи с лук.
Сипете една водна чаша вода, ако имате повече продукти, сипете повече вода. Върху всяка пържола сложете по парче масло, покрийте тавата с алуминиево фолио и печете за около час и половина, след което погледнете и ако е задушено добре ястието, запечете без фолио.