Начин на приготвяне
Измийте и сложете пилешките гърди в кухненски робот. Направете кайма от тях. Обелете и нарежете гъбите на полумесеци. В тенджера сложете 2 с.л. олио и ги запържете. Добавете каймата и изчакайте да побелее. Сложете сол и черен пипер. Изключете и изчакайте леко да се охлади.
Карамелизирания лук може да приготвите, като нарежете лука на полумесеци и запържите на бавен огън. Когато стане прозрачен, добавете малко кафява захар и балсамов оцет. Изчакайте да се карамелизира, като не спирате да бъркате, за да не загори.
Вземете една палачинка. Сложете малко от месото с гъби, а върху него малко от лука. Настържете Пармезан отгоре. Завийте на руло и подредете в тавичката, която ще печете. Повторете процедурата до изчерпване на количествата.
Залейте палачинките със сметаната, а отгоре поръсете обилно с Ементал.
Загрейте фурната на 200 градуса и печете до приятен златист загар.