Бисквитена торта с шоколадов пудинг

Галя НиколоваГаля НиколоваГотвач1712712
21/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 149
  • Преглеждания за месеца141
  • Преглеждания за седмицата44
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се кремът. Загрява се прясното мляко със захарта. Разбива се пудингът в малка част от прясното мляко.

Сипваме в загрятото мляко, бъркаме, докато се сгъсти. Сваля се от котлона, добавяме течния шоколад и маслото, разбъркваме, докато се получи гладък крем.

Намазва се с малко крем дъното на тавата, нарежда се един ред бисквити отгоре крем, кръгчета банан, отново крем, ред бисквити и така, докато свършат продуктите.

Оставя се да се охлади, след което нарязваме бисквитената торта на парчета и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Галя Николова
Топяща се в устата бисквитена торта.
0
0