Бисквитена торта с шоколадов пудинг

21/11/2018
Галя Николова
отГаля НиколоваЧирак121102
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 170
  • Преглеждания за месеца311
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвя се кремът. Загрява се прясното мляко със захарта. Разбива се пудингът в малка част от прясното мляко.

Сипваме в загрятото мляко, бъркаме, докато се сгъсти. Сваля се от котлона, добавяме течния шоколад и маслото, разбъркваме, докато се получи гладък крем.

Намазва се с малко крем дъното на тавата, нарежда се един ред бисквити отгоре крем, кръгчета банан, отново крем, ред бисквити и така, докато свършат продуктите.

Оставя се да се охлади, след което нарязваме бисквитената торта на парчета и сервираме.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Галя Николова
Топяща се в устата бисквитена торта.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв