Свинско варено с червено вино и картофи

Яница НиколоваЯница Николова
Иноватор
472
400
190
4
28/11/2018
"Забравете за телешкото, това свинско варено с червено вино и картофи е най-актуалният кулинарен хит за сезона "
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 099
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите, морковите и лукът се обелват и измиват. Зеленчуците се нарязват на едро и поставят в тенджера.

Прибавя се нарязаното месо на парченца.

Добавят се черния пипер, дафинов лист, бахар, олиото.

Изсипва се виното и водата.

Вари се на слаб котлон за около 1 час, докато омекнат зеленчуците и месото се къса на конци.

Накрая към вареното свинско се нарязва магданоз и целина на ситно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар