Студено свинско варено

IvankaIvanka
Новак
252423
Студено свинско варено1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
55 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг. (филе)
  • зелев сок - 2 литра
  • чесън - 10 скилидки
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - на вкус
  • кимион - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, осолява и се слага в зелевия сок да се свари.

След това се изважда, оставя се няколко минути да се отцеди и още топло се намазва със счукания чесън. Поръсва се с червения пипер и счуканите на дребно кимион и черен пипер.

Консумира се студено, нарязано на тънки парчета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
53
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Рени
Рени
Снимката не отговаря на рецептата,защо ще се осолва месото, като ще се вари в зелев сок,пишете глупости!
29.11.2013 20:38
1