Свински пържоли с бира и ориз с гъби

Нина Иванова ИвановаНина Иванова ИвановаМастър Шеф5939114656
24/11/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо827
  • Преглеждания за месеца56
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрийте пържолите със сол и черен пипер. Поставете в тава за печене. Сипете меда във водата и изсипете при пържолите. Добавете бирата и маслото. Изпечете във фурна на 180 градуса за около 30 мин.

Междувременно направете гарнитурата. Нарежете лука наситно, а гъбите на дребни парченца. Поставете маслото в дълбок тиган на котлона на умерена температура. Задушете гъбите и лука за около 15 мин. до омекване.

Добавете ориза и разбърквайте около 2-3 мин. Добавете рикотата и бульона. Разбъркайте, намалете котлона и оставете ястието да се готви като разбърквате периодично докато оризът се свари или около 30-40 мин.

Добавете сметаната и оставете ориза да я поеме. Накрая поръсете с пармезан и разбъркайте.

Сервирайте свинските пържоли с оризовата гарнитура.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар