Ябълкови гофрети

Нина Иванова ИвановаНина Иванова ИвановаМастър Шеф6029114756
24/11/2018
"Ако само знаехте какъв свеж вкус придават ябълките на любимите гофрети, само по тази рецепта щяхте да ги правите вече "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции7
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 401
  • Преглеждания за месеца224
  • Преглеждания за седмицата33
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресейте брашно в купа заедно с бакпулвера и канелата. Добавете захарта и разбъркайте.

В друга купа разбийте яйцата с прясното мляко и ванилията. Добавете течната смес към сухата и разбъркайте хубаво, за да стане хомогенна смес.

Прибавете настърганата ябълка и маслото и отново разбъркайте.

Изпечете гофретите за около 7 -8 мин. в загрят гофретник.

Сервирайте гофретите с мед или добавка по желание.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Станислава Вълкова
У дома много ги обичаме.
0
0