Печени свински гърди с кост и червено вино

24/11/2018
Стоянка  Русенова
отСтоянка РусеноваМастър Шеф132414118526
Приготвяне10 мин.
Готвене180 мин.
Общо190 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо447
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичките подправки, описани по-горе, ги смесваме в съд.

Измиваме си свинските гърди с кост, подсушаваме и след това овалваме в сместа.

Оставяме на страна, за да поеме ароматите.

Колкото повече стои, толкова по-добре.

Наливамe 200 мл червено вино, завивамe с фолио и поставяме във фурната.

Печем 40 минути на 200 градуса, след това още 2 часа на 140-150 градуса.

Когато е почти готово, махаме фолиото и връщаме във фурната.

Оставяме свинското печено, докато се получи тъмен цвят и коричка.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар