Начин на приготвяне
Поръсваме пържолите с подправката за барбекю, обелваме лука и чесъна, нарязваме ги и ги поставяме в подходящ съд. Заливаме всичко това с червено вино.
В тавичка слагаме малко олио, поставяме крехките свински пържоли и отгоре заливаме със соса, който се е получил от маринатата.
Покриваме тавичката с маринованите пържоли с фолио поставяме във фурната и печем на силна фурна.
След около 40 минути ги обръщаме и оставяме да се изпекат и от другата страна.
Изваждаме сочните вратни пържоли и разпределяме по чиниите като преди да поставим самата пържола, слагаме по лист от марулята.
Украсяваме свинските пържоли с червено вино на фурна и с репичките.
Рецептата за свински пържоли е изпълнена.
Забележка: Ако обичате свински пържолки, опитайте и тази рецепта за крехки свински пържоли.