Бърза вечеря в гювече

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
692
6k
1k
2k
6
25/11/2018
"Обещаваме всяка вечер за бързаме, за да имаме повод да приготвяме вкусна бърза вечеря в гювече "
Приготвяне10 мин.
Готвене6 мин.
Общо16 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13 652
  • Преглеждания за месеца408
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювечета

Начин на приготвяне

На дъното на гювечето се слага малко краве масло. Отгоре върху него се слага предварително настърган един домат.

Наденицата се нарязва на колелца и се нарежда в гювечето. Отгоре върху нея се поставят нарязаните чушка и гъби.

Прибавят се сол и четен пипер на вкус. Накрая се завършва с нарязани парченца кашкавал и топено сирене.

Гювечето се похлупва и поставя в микровълнова фурма на пълна мощност за около 4 минути.

Гювечето се изважда, прави се нещо като гнездо в средата и там се счупва едно яйце.

Гювечето с наденица се връща отново в микровълновата фурна за около 10 минути.

Гювече с капак с традиционни цветни мотиви
Приготвяй си тази рецепта в:
Гювече с капак с традиционни цветни мотиви
4.69 лв.
Виж ››

В глинено гювече с капак се приготвят най-вкусните ястия от Българската кухня, затова не се колебайте да си поръчате едно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ognyan Hristov
Ognyan Hristov
07.01.2019 02:23
Браво!!!
0
0