Гювече в питка

Виктория КонстантиноваВиктория Константинова
Мастър Шеф
5335k1k3k3
Гювече в питка
Снимка: Виктория Константинова
1 / 2
06/08/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
7 мин.
Общо
12 мин.
Порции
1
"Гениално, гювече, което може да изядете ама наистина цялото, даже и съда, в който е приготвено"

Необходими Продукти

  • питки - 1 бр.
  • чушки - 100 г печени от буркан
  • сирене - 50 г
  • яйца - 1 бр.
  • масло
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отрязва се като похлупаче горната част на питката.

Питката се издълбава, като се отстранява вътрешната ѝ част. Вътрешните стени и дъното се намазват с масло.

Сиренето се натрошава на дъното на гювечето от хляб. Добавят се чушките. Чуква се яйцето. Поръсва се със сол.

Пече се във фурна до готовност на яйцето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Vannq88
Vannq88
Много ми допадна!Бързо лесно вкусно! Чудесна пецепта
06.08.2018 15:22
1
1
Покажи всички подкоментари