Вчерашни пържоли в нов прочит

25/11/2018
"Нов живот за старите пържоли или как да превърнем студени пържоли в топла вечеря за нула време "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо859
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако имате останали изпечени свински пържоли, това е идеалното решение за вас.

Пържолите се нарязват на едри хапки. Лук, праз и чушка се почистват и нарязват на ситно, чушката - на ленти.

В тиган се загрява олио и запържваме нарязаните лук, праз и чушки с щипка сол. След като сменят цвета, си сипваме половин буркан с домати, нарязани на ситно, заедно със сока.

Поръсва се с малко сол, кимион, риган и връщаме месото в тигана.

Готви се на 4 степен на тих огън, като се разбърква с дървена лъжица, докато доматеният сос се сгъсти и остане на мазнина.

Сервираме топло за обяд с листа пресен босилек.

Добър апетит.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см
55.00 лв.
Виж ››

Перфектният алуминиев тиган за вашата кухнята - опитайте и ще разберете защо!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар