Селска супа пача

25/11/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 885
  • Преглеждания за месеца107
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свински крачета се измиват добре на течаща вода. Поставят се в дълбока тенджера, заливат се със студена вода, прибавя се дафинов лист. Нарязана глава целина, нарязан или настърган морков и глава лук, нарязана на едро.

Когато водата заври, се овкусява на вкус със сол и черен пипер.

Свареното месо се изважда и обезкостява. Нарязва се на парчета като хапки.

Бульонът се прецежда и връщаме месото в него. Оставя се за 4-5 минути на котлона и готово.

Пачата се сервира гореща с много чесън, оцет и по желание с лют пипер.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар