Селска супа пача

25/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"Пачата се сервира гореща с много чесън, оцет и по желание с лют пипер. Добър апетит!"

Необходими Продукти

  • свински крачета - 2 бр.
  • сол
  • дафинов лист - 2 листа
  • черен пипер
  • моркови - 1 голям
  • чесън - 2 - 3 скилидки
  • оцет - на вкус
  • лук - 1 глава
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свински крачета се измиват добре на течаща вода. Поставят се в дълбока тенджера, заливат се със студена вода, прибавя се дафинов лист. Нарязана глава целина, нарязан или настърган морков и глава лук, нарязана на едро.

Когато водата заври, се овкусява на вкус със сол и черен пипер.

Свареното месо се изважда и обезкостява. Нарязва се на парчета като хапки.

Бульонът се прецежда и връщаме месото в него. Оставя се за 4-5 минути на котлона и готово.

Пачата се сервира гореща с много чесън, оцет и по желание с лют пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: