Овнешка супа пача

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Овнешка супа пача1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4
"От кухнята на баба - ароматна овнешка пача за ценителите на селската кухня"

Необходими Продукти

  • овнешко месо - 500 г кокали
  • чесън - 1 глава
  • оцет - 2 - 3 с.л.
  • яйца - 3 бр.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим в подсолена вода овнешко месо от ребрата или овнешки кокали, на които сме обрали част от месото.

Когато месото омекне добре, отделяме го от кокалите, нарязваме на малки парчета и връщаме отново в супата.

Оставяме само да заври и сваляме от огъня.

Счукваме главата чесън, размиваме го с оцета. Застройваме супата с яйцата, които предварително са добре разбити с оцетната смес.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: