Мариновано пилешко на скара

26/11/2018
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо704
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измива се пилешкото месо отделено от бутчета, но с кокалчето, и се подсушaва. В купа се смесват продуктите за марината и се разбъркват добре заедно с подправките.

Заливаме пилето с марината за пилешко месо и оставяме за 1 час да поеме от подправките, така месото няма да е сухо, когато се пече на скара. Загрява се намазнена скара и печем пилешкото месо от двете страни за няколко минути. Сервираме с питки и свежа салата по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар