Глазирани свински ребърца с мед и соев сос на фурна

Галя НиколоваГаля Николова
Готвач
187
30
1
2
25/11/2018
"Мечтите се сбъдват, поне нашата се сбъднна - да опитаме най-вкусните глазирани свински ребърца с мед и соев сос на фурна "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 784
  • Преглеждания за месеца692
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свински ребърца - 1 кг
  • мед - 50 мл
  • соев сос - 2 с.л.
  • бяло вино - 50 мл
  • вода - 50 мл
  • чесън - 2 скилидки
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ребърцата се нарязват поотделно.

Подреждат се в тавичка и се поливат със соса, направен от разбиването на течния мед, соевия сос, бялото вино, водата, пресования чесън и подправките.

Пекат се при температура 160-180 градуса до пълна готовност.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар