Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Яйца»Бъркани Яйца»Зелен фасул с яйца и масло

Зелен фасул с яйца и масло

Зелен фасул с яйца и масло
Снимка: Веселина Константинова
1 / 4
26/11/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
1
"Манджа от зелен фасул с яйца и масло - лесно и икономично"

Необходими Продукти

  • боб - 500 г замразен зелен фасул
  • яйца - 5 бр.
  • сол
  • универсална подправка
  • масло - 70 г
  • чесън - 2 - 3 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Размразете и подсушете зеления фасул. Загрейте маслото в дълбок тиган, прибавете ситно нарязания чесън. Запържете го за кратко.

Добавете фасула и гответе 10 минути, като го разбърквате от време на време. Овкусете със сол и универсална подправка.

Чукнете яйцата в купа и ги разбийте. Изсипете ги при фасула и разбъркайте. Гответе до готовност на бърканите яйца.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: