Начин на приготвяне
Начупете банана и го сложете в блендер, към него добавете изварата с киселото мляко, обеленото и нарязано на кубчета авокадо и разбийте до гладка смес.
Към нея добавете меда и какаото и разбийте отново до получаване на гладка смес.
Измийте портокала и настържете кората, която добавяте към сместа, след това го изцедете и сока също се прибавя.
Разбърквате за 10 секунди и сместта ви е готова. На водна баня разтваряте желатина в 70 мл. вода, като разбърквате постоянно.
След като е готов го наливате на тънка струя в какаовата смес, докато бъркате с шпатула.
Готовите кремчета разпределяте в подходящи купички или чашки. Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране.