Домашен пастет от черен дроб

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
749
611
447
1
29/11/2018
"Изискано предястие само на една ръка разстояние "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо26 457
  • Преглеждания за месеца1875
  • Преглеждания за седмицата454
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете праза, морковите и лука изсипете ги в тиган залейте с вода и задушете за 10 мин.

През това време нарежете свинския дроб на дребни кубчета и добавете към зеленчуковата смес, добавете още вода, подправки на вкус и задушете под капак за още 25-30 мин., през последните 5 мин. добавете виното.

След като махнете от котлона пасирайте до получаване на гладка смес, като добавите и зехтин, за да пасирате по-лесно. Поднесете пастета с филийки хляб.

Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см-29%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбуков поднос за аперитиви и мезета Bigbuy - 20 см
24.00 лв.
17.00 лв.
Виж ››

Елегантен бамбуков поднос за сервиране на вкусни ордьоври и аперитиви - гостите ви ще го оценят високо

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар