Слопи джо на фурна

03/12/2018
Нина Иванова Иванова
отНина Иванова ИвановаМастър Шеф5088913225
"Е няма такава вкусотия, при това се приготвя толкова лесно, че всеки може да изненада близките си с нея "
Приготвяне10 мин.
Готвене50 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 423
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и нарежете лука на дребно.

Загрейте олиото в дълбок тиган на умерена температура на котлона. Запържете каймата, докато стане на трохи и промени цвета си - за около 10 мин.

Извадете каймата от тигана в купа, като я отцеждате, за да остане мазнината в тигана. Прибавете лука в тигана и гответе около 5 мин, докато омекне.

Прибавете кимиона и чилито. Гответе около 1 минута, като разбърквате.

Върнете каймата в тигана, добавете доматите и бульона. Гответе още около 20 мин.

Загрейте фурната на 200°C и изсипете ястието в тавичка. Подредете отгоре филийките багета и печете около 12 мин, докато хлябът се запече и стане хрупкав отгоре.

Слопи джо е готово.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар