Спаначено руло без брашно

Моника ИвановаМоника Иванова
Готвач
216
747
611
438
1
07/12/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 016
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Солено Руло

Начин на приготвяне

След като измиете спанака, го нарежете на ленти и го задушете в тиган с малко вода за 10 мин, докато омекне.

Махнете го от котлона и оставете да изстине, за да не се сготвят яйцата след като ги добавите.

В отделна купа пасирайте изстиналите листа от спанак с яйцата, солта и зехтина.

Получената смес разпределете в тава върху хартия за печене.

Печете за 20 минути на 200 градуса.

Докато се пече, смелете орехите на ситно в чопър.

Нарежете чушките и заедно с останалите съставки смелете с пасатор, трябва да се получи кремообразна смес.

След като извадите блата, докато е топъл, го намажете и завийте на руло.

Класическа дървена дъска с дръжка - Номер 3-9%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Класическа дървена дъска с дръжка - Номер 3
5.49 лв.
5.00 лв.
Виж ››

Удобна за употреба и лесна за почистване класическа правоъгълна дървена дъска.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар