Миш маш с карфиол, чушки и яйца

Илиана ПървановаИлиана ПървановаИноватор325851
05/12/2018
"Един по-питателен вариант на любимия миш маш, в в който сме добавили и карфиол - да ви е сладко "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо613
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • карфиол - 1 шепа начупен
  • червени чушки - 3 бр. големи
  • яйца - 1 бр.
  • босилек - 1 щипка
  • хималайска сол - 1/3 ч.л. фина
  • шарлан - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 щипка млян, по желание
  • вода - 2/3 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушаваме начупения карфиол и нарязаните чушки във водата, докато омекнат. Ако има много излишен сок, го отцеждаме.

Овкусяваме зеленчуците с хималайска сол и шарлан. Добавяме разбърканото яйце и с непрестанно бъркане омешваме всички съставки.

Подправяме с босилека и прибавяме черен пипер - по желание.

Оставяме на котлона за още няколко минути, докато сме сигурни, че яйцето със сигурност е готово.

Поднасяме топло, вкусно и ароматно!

Чудно Вкусно!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар