Чомлек кебап

Чомлек кебап

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
4k
19/05/2011
"Ако в Рая не сервират Чомлек кебап, да знаете, че никакъв Рай!"
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 068
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на парченца и се задушава заедно с лука. След като омекне лука се прибавят доматите, брашното, червения пипер, дафиновият лист, бахара, черния пипер, чубрицата и сол на вкус.

Месото се залива с виното и водата и се вари.

Когато месото е почти готово се прибавят арпаджика и чесъна. Ястието се доварява на тих огън и се поръсва с магданоз.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар