Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Бутер тесто»Банички»Бутер охлювчета с бекон

Бутер охлювчета с бекон

Sevdalina IrikovaSevdalina Irikova
Мастър Шеф
8968k3k1
Бутер охлювчета с бекон
Снимка: Sevdalina Irikova
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
4
"Толкова са вкусни, че въобще няма да ви каним да ги опитате - направете си ваши"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 800 г
  • бекон - 180 г
  • кашкавал - 100 г
  • топено сирене - 50 г
  • царевица - 50 г
  • подправка за пица
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разстиламе кората на охладеното бутертесто.

Бекона режем на средни кубчета. Кашкавалс настъргваме на едро.

Смесваме ги с отцедената от консервата царевица.

Върху бутертестото подреждаме слайса от топеното сирене.

Поръсваме с бекона и царевицата. Поръсваме с подправката за пица.

Завиваме внимателно на руло, но не стегнато. Нарязваме го на разстояние от около 3 см.

Подреждаме охлювчетата в тава на разстояние едно от друго.

Печем бутерките в предварително загрята на 200 градуса фурна до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: