Зимна яхния със свинско, зеленчуци и горчица

19/12/2018
Яница Николова
отЯница НиколоваГотвач4294001623
"Перфектната зимна яхния - леко пикантна, много питателна и неустоимо вкусно "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо486
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на едри филии, месото на едри кубчета.

В голяма теджера се загрява олиото и се пържат около 5 минути. Прибавя се червеният пипер, после картофите, нарязани на средно големи кубчета, зеленият боб и разтворения бульон във водата.

Вари се около 30 минути и се добавя разтвореното в доматите брашно, като се разбърква непрекъснато.

След 5 минути се прибавя горчицата и нарязания магданоз. Яхнията се поднася топла.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

saleene
saleene
19.12.2018 16:15
Обикновен, даже съкратен ГЮВЕЧ !!!
0
2

Виж всички коментари или напиши такъв