Начин на приготвяне
Загрейте зехтина на умерен огън и в него чукнете яйцата. Изчакайте ги да побелеят по краищата и тогава разбъркайте/накъсайте. Не трябва яйцата да станат на каша, а на парцали.
Запечете орехите на сух тиган, накълцайте ги на едро и прибавете към бърканите яйца, заедно със сушените домати, предварително хидратирани или мариновани от консерва.
Сложете две кафени лъжички настъргани черни трюфели и разбъркайте.
Разпределете на две порции и във всяка сложете от пушената сьомга, като първо навиете всяко филенце на руло, а после го нарежете на по-малки рулца.
* Аз не добавям сол в ястието, тъй като ползвам мариновани сушени домати, които са солени, и така също пушената сьомга е достатъчно солена. Ако все пак добавяте сол към яйцата, бъдете внимателни.
Добър апетит!