Канелени ябълки с кафява захар и манов мед

27/12/2018
"Ароматни ябълки, чиито неповторим вкус никога няма да забравите - канелени ябълки с кафява захар и манов мед "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции15
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 381
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте ябълките и отрежете капачетата. С помощта на малка лъжичка издълбайте вътрешността им.

Във всяка ябълка сложете по лъжичка манов мед, кафява захар и орехова ядка. Поръсете с канела с желаното от вас количество.

Наредете ябълките в тава, подходяща за печене, с отворите нагоре.

Внимателно налейте чаша топла вода, в която сте разтворили 2 лъжички от меда.

Запечете в загрята фурна до карамелизирането на ябълките.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар