Начин на приготвяне
С остър нож направете джоб по месото.
Запържете лука и чесъна в тиган, добавете гъбите, доматите и маслините за още 5 минути и поставете настрана да се охлади.
Поставете сместа в приготвените джобове и затворете с клечки за зъби.
Внимателно оваляйте месото с брашно, яйца и галета.
Поставете така приготвените джобове в тава, покрита с хартия за печене във фурна, предварително загрята до 180 градуса за около 40 минути.
Парчетата тиква наредете в тава с хартия за печене, поръсете със зехтин нарязан копър и подредете отгоре тънки филийки лимон. Подправете със сол и пипер, налейте малко вода и печете във фурната.
Готовото печено свинско наредете на порции и гарнирайте с парчета печена тиква.