Зеленчуци на фурна с романеско броколи и зеле

02/01/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо143
  • Преглеждания за месеца142
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяме всички зеленчуци: обелваме и нарязваме картофите, морковите и бялата ряпа. Нарязваме на ситно и зелето, чушките, магданоза, копъра и романеско броколито и кочана му (най-вероятно, когато готвите романеско, не използвате кочана или обелената му сърцевина, а тя не е по-малко вкусна).

Овкусяваме с подправките и разбъркваме с ръка всичко старателно. Наливаме вода в крайчеца на тавата.

Печем зеленчуковия гювеч в загрята фурна на 250°C - 40-45 минути.

На около 20-тата минута може да се разбърка, а накрая, за да е по-вкусно, оставяме да се запече.

Зеленчукова вкусотия за вегани и вегетарианци и не само!

Чудно Вкусно!подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар