Начин на приготвяне
Загрейте малко мазнина в дълбок съд и запържете за кратко ориза. Долейте съда с вода и поставете ориза да се вари.
Нарежете лука на полумесеци, а чесъна на тънки слайсове. Нарежете също моркова, зелето и чушката на ситно.
Добавете замразения грах и царевицата в купата с останалите зеленчуци.
Запечете първо семената от копър в уок тигана. Сипете сусамовото олио и изпържете яйцата. Спукайте жълтъците и разкъсайте леко. Овкусете със соев сос и сол.
Добавете още сусамово олио в тигана и прибавете зеленчуците. Запържете всичко добре.
Прехвърлете сварения ориз в уока и гответе още няколко минути при непрекъснато бъркане, за да може оризът да поеме всички аромати и подправки.
На финала добавете няколко капки сусамово олио.