Начин на приготвяне
Пресейте брашното и направете кладенче. Прибавете всички продукти за тестото. Свинската мас трябва да е размекната, но не разтопена.
Замесете тесто и го поставете в хладилник за половин час.
Загрейте фурната на 180 градуса.
От вече охладеното тесто късайте топчета с размер на орех. Сплескайте ги между дланите си и поставете малко от мармалада. Добре е мармаладът да не е течен. Аз ползвах мармалад на калъп.
След това отново оформете топчета и ги подредете в тава, покрита с хартия за печене. Печете бисквитите за около 15 минути, до леко порозовяване.
Веднага щом ги извадите от фурната, поръсете обилно с пудра захар.
Бързи и много вкусни бисквити за кафе или чай.
Да ви е сладко!