Пита с мед

ВасиленаВасиленаНовак
25/03/2013
"Икономична медена пита, рецептата за която извадихме от старите тефтери на баба "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции12
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 409
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

От пресятото брашно, солта, добавяйки хладка вода, замесете постепенно гладко тесто, което трябва да е еластично. Оставя се да почине малко.

Тестото се разстила на тънък пласт с дебелина 2-3 см, надупчва се с вилица и се слага в умерено загряна фурна (или пещ) да се изпече.

Веднага след изпичането, питата се намазва обилно с мед и се поднася.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар