Начин на приготвяне
Загрейте млякото до завиране. Прибавете захарта и бъркайте. докато се разтопи.
Настържете кората на портокала и изцедете сока му. Разтворете пудинга в сока на портокала.
Махнете млякото от котлона и прибавете сместа с пудинга, като бъркате непрекъснато. Сложете и 1 с.л. от настърганата кора на портокала.
Върнете на котлона на ниска степен и бъркайте до сгъстяване на крема.
Щом достигне желаната гъстота, го махнете, сложете маслото и шоколад, който предварително сте начупили. Бъркайте до пълното им разтваряне.
След това си пригответе 4 купички и започнете да редувате чаени бисквити и крем до изчерпване на продуктите.
Декорирайте бисквитената торта по желание с кокосови стърготини, ядки или шоколадови дражета.
Поставете бисквитената торта в чашки в хладилник за 2 часа да се охладят.
Шоколадовата бисквитена торта в купички е готова.